Tippar på fotboll ibland

Unnar mig lite spel ibland

När jag var liten minns jag hur en bror till morfar, Inge, berättade att han skapat ett system på lotto som skulle göra honom rik. Det lät jättespännande tyckte jag och jag studerade hans kuponger noga. Jag var ganska liten och hade väl kanske inte riktigt förstått det där med olika system än. Inge hade länge drömt om att bli mångmiljonär men någon storvinst blev det väl aldrig. Jag minns en gång då han vann 5 000 kronor. Vilken fest det blev! Inge blev alltså aldrig rik, men han hade kul.

Spelar för att det är roligt

Jag är en person som nästan kan beskrivas som snusförnuftig. Det brukar inte bli så många utsvävningar eller spontana nyck i min vardag. Det är sådan jag är. En praktisk typ som gillar att planera. Kan väl inte säga att jag har några laster direkt, om vi bortser från någon enstaka whisky ibland. Nej, förlåt, whisky är ingen last. Däremot har det där med spel på något sätt bitit sig fast sedan jag var liten, även om jag tycker jag har en nykter inställning till spel.

För mig handlar spel om nöje. Ja, det handlar om nöje till 100 procent, inget annat. Det finns inte en chans att någon kan övertyga mig om att man ska spela för att bli miljonär. Däremot tycker jag det är otroligt roligt att spela ibland. Eftersom jag gillar att ha full koll på allt jag gör sätter jag av en budget. Jag ser det lite som att kan jag lägga 200 spänn på öl och pizza kan jag lika gärna lägga pengarna på betting istället. Konstigare än så är det inte.

Hörde att den svenska spelmarknaden omregleras från årsskiftet och att det mest är bra för oss som spelar. Nu har det ju gått jättebra att spela online hittills och jag gissar att det varit tack vare EU. Nu blir det ju ändå lite nytt med den nya spelregleringen. Vad jag har förstått är det från årsskiftet inte bara Svenska Spel som har spellicens utan det finns massor av sajter att välja bland. Jag har redan varit inne och tittat på vilka olika spel som finns bland svenska bettingsidor (ja det är främst betting jag spelar på). Känns tryggt tycker jag att kunna välja bland spel som fått tillstånd från Lotteriinspektionen också.

Fotboll på tv
Jag ser det som ett nöje (och bara ett nöje) att tippa på fotboll.

Sport eller politik

Är ingen höjdare på sport men brukar tippa på en del större fotbollsmatcher då och då. Sedan tycker jag det är jättekul att tippa på politik. Den senaste tiden har just betting på politik varit extra roligt i Sverige. Vet inte om man ska skratta eller gråta men man kan ju alltid roa sig under tiden. Håller tummarna för Sverige hur som helst.

1 kommentar på ”Unnar mig lite spel ibland

Kommentarer är stängda.