Stilrent ur till bröllop

Ett stilrent ur för bröllop

Var det någon som lade märke till min Casioklocka på bilden i mitt inlägg om att packa rätt för ett tag sedan? En gammal digital trotjänare. Jag har alltid varit förtjust i digitala klockor på något sätt. Jag fick min första riktiga klocka när jag fyllde nio. Det var ett stiligt armbandsur från just Casio. Nej, det är inte samma som på bilden – jag har faktiskt bytt klocka ett antal gånger sedan jag var nio…

Jag minns min första aha-upplevelse med klockan när jag var på solsemester med familjen. ”Vattentät till 100 meter” stod det på baksidan. Det var väl lite svårt som nioåring att prova att djupdyka för att testa men hotellets familjepool fick duga. Jag utrustade mig med cyklop och snorkel och begav mig ut på mitt första testuppdrag. En härlig känsla att kunna använda klockan under vatten. Satte larm och tog tid på hur länge jag kunde hålla andan. Minns att jag blev fascinerad av hur bra ringsignalen hördes under vatten!

Behöver en stiligare klocka

Casio är fortfarande en favorit men nu är jag ute efter att hitta en stilren klocka. Jag ska nämligen vara toastmaster på en väns bröllop i juni. Klart man kan ha digitalklocka även om man är toastmaster, men detta är lite speciellt. Min vän jobbar nämligen inom mediebranschen och kommer att producera en liten mini-film om bröllopet. Självklart kommer bruden och brudgummen att vara i fokus men det kommer att bli små-reportage om oss som är med och planerar och organiserar.

Jag har väl ändå tänkt att köpa en stiligare klocka som jag kan ha vid lite finare tillställningar. Har ju inte direkt arbetskläderna på mig heller när jag inte är på jobbet. Lite så kan man kanske tänka kring ett armbandsur också. Perfekt att jag fick en anledning att köpa ny klocka nu så att jag inte drar ut på det ännu mer.

Har spanat in en klocka från Hugo Boss och en annan från Gant. Kanske ni har några favoriter att tipsa om?

Nä nu skäller Rocky och Billy på mig att det är dags att gå ut och gå. Vi hörs och ses!

Min roll som toastmaster
Min roll som toastmaster