Härligt med rundtur på Camp Nou

Fotbollsresa till Barcelona

Nu räknar jag ner dagarna till 7 april. Får nästan ta och sätta upp en sådan där väggalmanacka och kryssa för som man gjorde inför jul när man var barn. Vad händer 7 april undrar givetvis den nyfikne läsaren. Jo, då åker jag, Anton, Jonas och Per på fotbollsresa till Barcelona!

Barcelona vs Atletico Madrid på Camp Nou

Vi ska gå och se matchen mellan Barcelona och Atletico Madrid i La Liga. Ska bli grymt kul. Vi hittade matchbiljetter till FC Barcelona till ett helt korrekt pris på nätet. Praktiskt att kunna leta upp de bästa biljetterna via datorn. Allt på ett ställe och med tydlig information om valmöjligheterna.

Det blir direktflyg till Barcelona med Norwegian. Vi funderade ett tag på att flyga till Madrid och sedan ta tåget. Det går en hel del tåg och det hade varit kul att se lite mer av Spanien (har aldrig varit där förut). Till slut beslutade vi oss för att flyga direkt till Barcelona ändå eftersom vi bara blir borta över helgen. Bättre att lägga tiden på fotboll och andra nöjen i Barcelona tänkte vi.

Fotbollsresa till Barcelona
Fotbollsresa till Barcelona

Det blir en resa i fotbollens tecken med lite annat smått och gott runt omkring. Vi har redan planerat in oss på Camp Nou-stadions guidade visning. Det är en rundvisning med VR-glasögon där man får uppleva fotbollsarenan på ett sätt som om man var mitt uppe i händelserna på riktigt. Ska verkligen bli intressant.

Roligt att se stan också

Dessutom tror jag Barcelona har en hel del att ge som stad också. I början av april är det nog ganska så bra väder i Barcelona. Vi ska fundera på vad vi får planera in för något förutom fotboll. Det lär bli några öl och tapas ute på stan så klart. Elin brukar nämna tapas då och då så det ska bli spännande att få prova på riktigt. Just ja, självklart ska vi besöka några av Barcelonas alla fina museer också, La Sagrada Familia-katedralen, Casa Batllo och så vidare. Sedan blir det nog en hel del sedvanligt planlöst promenerande på stan, fotande och kanske lite slappande på stranden.

1 kommentar på ”Fotbollsresa till Barcelona

Kommentarer är stängda.