Fick ett brev från Kronofogden

Fick ett brev från Kronofogden!

Höll på att skita på mig igår av rädsla när jag och Elin kom hem från en tur på landet. På hallmattan låg ett litet kärleksbrev från Kronofogden! De saknade tydligen mig… eller rättare sagt mina pengar! På något sätt förstår jag dom 😉

Som tur var så lät det betydligt allvarligt än det var. Jag hade helt klart missat att betala en faktura på firman för en liten pryl till kontoret. Jag är dock ganska säker på att jag inte fått någon faktura för den där saken, tack PostNord för denna överraskning helt enkelt. Men det är ju helt klart mitt eget fel ändå att inte hållit koll på detta såklart. Som tur var så var brevet ”skuld att betala”, så ingen katastrof med betalningsanmärkningar eller liknande. Det handlade inte om någon stor peng, så jag har redan fört över slanten till Kronofogden. Det är faktsikt som så att Kronkalles avgifter är nästan halva beloppet som jag skulle betala, så surt är det, procentuellt sett. Men man lär så länge man lever. Konstigt bara att bolaget jag köpte av inte skickade någon påminnelse, eller slarvade PostNord bort denna med? Jag hoppas bara att det inte är för att jag är för stressad som gjort att jag missat det hela?

PostNord

PostNord ja – är det fler än jag som avskyr det bolaget? Tänk vad vårt kära gamla postverk har gått ner sig. Det händer titt som tätt att man ska få leverans av en pryl med dom, och de aldrig dyker upp. Givetvis får man ett meddelande om att ”vi har varit hos dig men du var inte hemma”. Igår hörde jag en polare som hade suttit utanför sin villa och väntat, med full utsikt över brevlådan och infarten hela tiden. Givetvis dök postbilen inte upp, men likväl fick han meddelande om att de hade sökt honom. Alltså, en vacker dag kommer jag skicka en GPS-sändare till mig själv med Posten, så man kan tracka hur postbilen rör sig, eller inte rör sig, för att bevisa att PostNord inte fullföljer sitt uppdrag! Har man betalt för utkörning så ska man inte behöva hämta paketet på ICA! Det här är något att dra inför Allmäna Reklamationsnämnden!