Enkelt att hitta bra dejtingsidor på nätet.

Det där med att hitta någon på nätet

Var ut med kompisgänget på puben igår. Jag är väl inte den som hänger på puben särskilt ofta egentligen. Ni vet ju att jag gärna hellre bjuder hem polarna på whisky än skänker pengarna till krogägaren. Men ibland är det faktiskt härligt att byta miljö. Jag är förtjust i den engelska pubkulturen och vi har faktiskt en pub i stan som påminner ganska mycket om en engelsk pub. Självklart kan det inte bli exakt samma sak, men den har ändå en stil som gör att det känns värt att bränna några hundralappar på att få sitta där i alla fall. Gott öl har de också.

Fint sällskap

Jag hade kära Elin med mig. Visst går jag ut ibland med kompisarna själv också men för det mesta hänger vi ihop. Jag tycker det är trevligt att vi kan göra det. Anton hade med sig sin Lena också. Jonas och Per skojade och sa att de borde ut och leta efter några bra dejtingsidor snart så att de också kan ta med sig någon ut.

Den engelska puben nere på stan.
Den engelska puben nere på stan.

Då avslöjade Lena att hon och Anton faktiskt hade träffats via en dejtingsajt. Det kände vi inte till! Egentligen är det inte så konstigt att folk träffas på det sättet nu för tiden. Internet och datorn eller mobilen är ständigt närvarande. Vår generation har nästan vuxit upp på det digitala. Det har liksom varit naturligt för oss att använda datorn sedan barnsben. När vi tillbringar allt mer tid på Internet samtidigt som vi får mindre tid rent generellt (känns det som) är det kanske inte en så tokig idé att dejta på nätet. Då kan man träffa rätt lite fortare och slipper slösa tid på dåliga dejter.

Anton och Lena lät mycket övertygande. Per och Jonas lät sig övertygas för de registrerade konton på någon sajt på en gång! Jag hoppades innerligen att de orkade vänta tills dagen efter så att de inte skickade iväg några fylle-requests sådär från puben!

Dagen efter

Nu ringde Per mig nyss medan jag satt och skrev detta inlägg och sa att han gett sig ut och letat på nätet. Tydligen var det bara att skriva upp sig på någon slags prenumeration så kommer det genast förslag i inkorgen. Ett av förslagen verkade riktigt spännande sa Per så redan ikväll ska han ut på dejt. Lycka till med det Per! Å andra sidan finns det ju flera fördelar med att vara singel med.

1 kommentar på ”Det där med att hitta någon på nätet

Kommentarer är stängda.